Tompouce! Wie is er nou niet dol op? Eerder maakte ik een overnight oats variant en vandaag is de baked oats aan de beurt! De welbekende drie onderdelen zoals jij ze kent: een roze bovenkant met een witte binnenkant en een krokant korstje. Een gezond en voedzaam ontbijtje waar je 100% van kan genieten!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

25 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 50 gr havermeel
  • 130 ml ongezoete amandelmelk
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl vanille essence
  • halve banaan
  • snuf zout
  • 1 el plantaardige kwark
  • 1 el suikervrije poedersuiker
  • handje (ontdooide) frambozen
  • 1 el water
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een klein ovenschaaltje in.
  2. Doe het havermeel samen met de melk, banaan, het bakpoeder, vanille essence en een snuf zout in de blender. Mix tot een glad beslag.
  3. Doe 3/4 van het beslag in het ovenschaaltje. Schep de kwark erop en top af met het overgebleven beslag. Zorg dat alles netjes evenredig is verdeeld en schuif voor 15 minuten in de oven.
  4. Prak ondertussen de frambozen en mix met het water en de suikervrije poedersuiker tot een glad glazuur.
  5. Haal de baked oats uit de oven, laat 2 minuten afkoelen en top af met het glazuur.
  6. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

Tompouce! Wie is er nou niet dol op? Eerder maakte ik een overnight oats variant en vandaag is de baked oats aan de beurt! De welbekende drie onderdelen zoals jij ze kent: een roze bovenkant met een witte binnenkant en een krokant korstje. Een gezond en voedzaam ontbijtje waar je 100% van kan genieten!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

25 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 50 gr havermeel
  • 130 ml ongezoete amandelmelk
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl vanille essence
  • halve banaan
  • snuf zout
  • 1 el plantaardige kwark
  • 1 el suikervrije poedersuiker
  • handje (ontdooide) frambozen
  • 1 el water
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een klein ovenschaaltje in.
  2. Doe het havermeel samen met de melk, banaan, het bakpoeder, vanille essence en een snuf zout in de blender. Mix tot een glad beslag.
  3. Doe 3/4 van het beslag in het ovenschaaltje. Schep de kwark erop en top af met het overgebleven beslag. Zorg dat alles netjes evenredig is verdeeld en schuif voor 15 minuten in de oven.
  4. Prak ondertussen de frambozen en mix met het water en de suikervrije poedersuiker tot een glad glazuur.
  5. Haal de baked oats uit de oven, laat 2 minuten afkoelen en top af met het glazuur.
  6. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept