Wraps zijn perfect als avondeten, maar ook als lunch! Je kunt ze vullen met je favoriete groenten, wat kaas en dan heb je een geweldige wrap-tosti! Klinkt goed toch? Ik ging voor een gezondere Mexicaanse variant met avocado, mozzarella, kidneybonen, mais en tomaatjes. Zo makkelijk en snel, dit moet je ook proberen!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

10 minuten

Social

Studentjekookt
WAT HEB JE NODIG (3 kleine wrap-tosti’s):
  • 3 kleine maistortilla’s
  • half blikje mais
  • handje cherrytomaten
  • half blikje kidneybonen
  • halve avocado
  • halve bol mozzarella
  • peper en zout
  • optioneel: peterselie en chiliflakes
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm het tosti-ijzer of de grill alvast voor.
  2. Snijd de mozzarella in plakjes, tomaat in stukjes en prak de avocado. Laat ook de mais en kidneybonen uitlekken in een vergiet.
  3. Besmeer een maistortilla met geprakte avocado en besprenkel met wat peper, zout en eventueel chiliflakes.
  4. Schep nu wat mais, kidneybonen en tomaten in de wrap en sluit af met een plakje mozzarella.
  5. Vouw de wrap dicht en leg hem onder de grill. Grill voor ongeveer 3-4 minuten tot de kaas gesmolten is en er mooie bruinen strepen ontstaan. Bestrooi met wat verse peterselie.
  6. Herhaal voor de overige wraps.
  7. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @studentjekookt!

Deel het recept

WAT HEB JE NODIG (3 kleine wrap-tosti’s):
  • 3 kleine maistortilla’s
  • half blikje mais
  • handje cherrytomaten
  • half blikje kidneybonen
  • halve avocado
  • halve bol mozzarella
  • peper en zout
  • optioneel: peterselie en chiliflakes
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm het tosti-ijzer of de grill alvast voor.
  2. Snijd de mozzarella in plakjes, tomaat in stukjes en prak de avocado. Laat ook de mais en kidneybonen uitlekken in een vergiet.
  3. Besmeer een maistortilla met geprakte avocado en besprenkel met wat peper, zout en eventueel chiliflakes.
  4. Schep nu wat mais, kidneybonen en tomaten in de wrap en sluit af met een plakje mozzarella.
  5. Vouw de wrap dicht en leg hem onder de grill. Grill voor ongeveer 3-4 minuten tot de kaas gesmolten is en er mooie bruinen strepen ontstaan. Bestrooi met wat verse peterselie.
  6. Herhaal voor de overige wraps.
  7. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @studentjekookt!

Deel het recept