Ontbijten wordt een feestje met deze roze chiapudding! Super makkelijk om te maken en bovendien hartstikke lekker, voedzaam, gezond én vegan. Voeg daarna je favoriete toppings toe en you’re good to go! Ook handig als ontbijtje om mee te nemen naar het werk of naar school! Benieuwd naar het recept? Lees dan snel verder!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

15 minuten

Social

Studentjekookt
WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 30 gr chiazaad
  • 160 ml amandelmelk
  • 100 gr diepvries frambozen
  • 1 el rode bietenpoeder of acaipoeder
  • 4 el kwark naar keuze
  • toppings: frambozen, cruesli
WAT MOET JE DOEN:
  1. Mix het chiazaad met de amandelmelk en het rode bietenpoeder en zet 5 minuten weg. Mix na 5 minuten nogmaals met een garde en zet weer 5 minuten weg.
  2. Ondertussen kook je de diepvriesframbozen in een steelpan met 2 el water totdat het een soort jam/gelei is geworden.
  3. Schenk de gepureerde frambozen in een glas en doe daar de kwark overheen. Vervolgens voeg je de chiapudding toe en top je af met frambozen en cruesli.
  4. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @studentjekookt!

Deel het recept

WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 30 gr chiazaad
  • 160 ml amandelmelk
  • 100 gr diepvries frambozen
  • 1 el rode bietenpoeder of acaipoeder
  • 4 el kwark naar keuze
  • toppings: frambozen, cruesli
WAT MOET JE DOEN:
  1. Mix het chiazaad met de amandelmelk en het rode bietenpoeder en zet 5 minuten weg. Mix na 5 minuten nogmaals met een garde en zet weer 5 minuten weg.
  2. Ondertussen kook je de diepvriesframbozen in een steelpan met 2 el water totdat het een soort jam/gelei is geworden.
  3. Schenk de gepureerde frambozen in een glas en doe daar de kwark overheen. Vervolgens voeg je de chiapudding toe en top je af met frambozen en cruesli.
  4. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @studentjekookt!

Deel het recept