Overnight oats vind ik geweldig op dagen dat ik moet werken. Ik zet het een avondje van tevoren in de koelkast en dan neem ik het mee naar mijn werk om daar op te eten. Super handig, want ik heb thuis echt geen tijd om te eten, maar ik wil natuurlijk wel iets lekkers. Deze overnight oats met perzik is ontzettend makkelijk om te maken. Het is gezond, voedzaam en lekker en bovendien helemaal plantaardig! Ben je benieuwd naar dit recept? Lees dan snel verder!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

5 minuten + nachtje koelkast (minimaal 4 uur)

Social

Studentjekookt
WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 40 gr havermout
  • 150 ml amandelmelk
  • 1 el chiazaad
  • 1 perzik
  • 1 el pindakaas
WAT MOET JE DOEN:
  1. Doe de havermout samen met het chiazaad, de pindakaas en amandelmelk in een kom of afsluitbaar potje.
  2. Snijd de perzik in blokjes en voeg toe aan de havermout.
  3. Mix alles goed door en zet afgesloten/bedekt een nachtje in de koelkast.
  4. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @studentjekookt!

Deel het recept

WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 40 gr havermout
  • 150 ml amandelmelk
  • 1 el chiazaad
  • 1 perzik
  • 1 el pindakaas
WAT MOET JE DOEN:
  1. Doe de havermout samen met het chiazaad, de pindakaas en amandelmelk in een kom of afsluitbaar potje.
  2. Snijd de perzik in blokjes en voeg toe aan de havermout.
  3. Mix alles goed door en zet afgesloten/bedekt een nachtje in de koelkast.
  4. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @studentjekookt!

Deel het recept