Wat is jouw favoriete taart? Mijne appeltaart! En al helemaal als hij huisgemaakt is. Zo lekker! Alleen de geur doet mij al wantertanden. Wil jij nou ook elke dag appeltaart eten? Dan kan met deze gezonde eenpersoons appeltaart. Lekker als ontbijt, lunch of tussendoortje. Zo kun jij elke dag onbezorgd genieten van een heerlijk stukje taart. Helemaal voor jou alleen!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

20 minuten

Social

Studentjekookt
WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 50 gr havermeel
  • 30 gr ongezoete appelmoes
  • 1 appel
  • 120 ml ongezoete amandelmelk
  • 1 tl bakpoeder
  • 1/2 tl vanille essence
  • 2 tl kaneel
  • 1 el agavesiroop (of honing)
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een ovenschaaltje in.
  2. Meng het havermeel met de appelmoes, amandelmelk, vanille essence, 1 tl kaneel en het bakpoeder. Zet apart.
  3. Snijd de appel in blokjes en mix in een kommetje met 1 tl kaneel en de agavesiroop.
  4. Giet 1/3 van het beslag in het ovenschaaltje. Schep alle appel erop. Schenk vervolgens de andere helft van het beslag over de appel heen, zodat alles bedekt is. Schuif voor 12-15 minuten in de oven.
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @studentjekookt!

Deel het recept

Wat is jouw favoriete taart? Mijne appeltaart! En al helemaal als hij huisgemaakt is. Zo lekker! Alleen de geur doet mij al wantertanden. Wil jij nou ook elke dag appeltaart eten? Dan kan met deze gezonde eenpersoons appeltaart. Lekker als ontbijt, lunch of tussendoortje. Zo kun jij elke dag onbezorgd genieten van een heerlijk stukje taart. Helemaal voor jou alleen!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

20 minuten

Social

Studentjekookt
WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 50 gr havermeel
  • 30 gr ongezoete appelmoes
  • 1 appel
  • 120 ml ongezoete amandelmelk
  • 1 tl bakpoeder
  • 1/2 tl vanille essence
  • 2 tl kaneel
  • 1 el agavesiroop (of honing)
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een ovenschaaltje in.
  2. Meng het havermeel met de appelmoes, amandelmelk, vanille essence, 1 tl kaneel en het bakpoeder. Zet apart.
  3. Snijd de appel in blokjes en mix in een kommetje met 1 tl kaneel en de agavesiroop.
  4. Giet 1/3 van het beslag in het ovenschaaltje. Schep alle appel erop. Schenk vervolgens de andere helft van het beslag over de appel heen, zodat alles bedekt is. Schuif voor 12-15 minuten in de oven.
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @studentjekookt!

Deel het recept