Op zondag is het vaak verleidelijk om even snel iets te bestellen. Logisch, want je hebt niet altijd zin om te koken. Maar wat nou als je binnen 10 minuten gezond en makkelijk comfortfood op tafel kunt zetten? Deze vistaco’s staan binnen een handomdraai op tafel en het kost je nog geen 5 euro! Je hoeft alleen de vis even te paneren en te bakken. De rest van de ingrediënten haal je zo uit een blikje of zakkie! Vers, gezond en mega lekker. Wat wil je nog meer?

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

10 minuten

Social

Studentjekookt
WAT HEB JE NODIG (6-8 taco’s):
  • zakje gesneden rode kool (250 gr)
  • 6 kleine wraps
  • 1 blikje mais
  • 1 avocado
  • 2 pangasiusfilets
  • 100 gr bloem
  • 1 ei
  • peper en zout
  • chilisaus of sriracha
  • optioneel: limoen
WAT MOET JE DOEN:
  1. Dep de visfilets droog met een keukenpapiertje en bestrooi beide kanten met peper en zout.
  2. Doe de bloem op een bord en kluts het ei in een ander bord. Haal de visfilets nu eerst door het ei en daarna door de bloem.
  3. Verhit een klontje boter in een koekenpan en bak die visfilets 2-3 minuten aan beide kanten.
  4. Snijd ondertussen de avocado doormidden en schep het vruchtvlees eruit. Prak samen met een snuf peper en zout tot een gladde massa.
  5. Doe de rode kool in een schaaltje en laat de mais uitlekken.
  6. Nu ga je de taco’s beleggen. Smeer een wrap in met wat avocado en beleg vervolgens met de rode kool, mais en wat stukjes vis. Top af met wat chilisaus of sriracha en wat limoensap.
  7. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @studentjekookt!

Deel het recept

WAT HEB JE NODIG (6-8 taco’s):
  • zakje gesneden rode kool (250 gr)
  • 6 kleine wraps
  • 1 blikje mais
  • 1 avocado
  • 2 pangasiusfilets
  • 100 gr bloem
  • 1 ei
  • peper en zout
  • chilisaus of sriracha
  • optioneel: limoen
WAT MOET JE DOEN:
  1. Dep de visfilets droog met een keukenpapiertje en bestrooi beide kanten met peper en zout.
  2. Doe de bloem op een bord en kluts het ei in een ander bord. Haal de visfilets nu eerst door het ei en daarna door de bloem.
  3. Verhit een klontje boter in een koekenpan en bak die visfilets 2-3 minuten aan beide kanten.
  4. Snijd ondertussen de avocado doormidden en schep het vruchtvlees eruit. Prak samen met een snuf peper en zout tot een gladde massa.
  5. Doe de rode kool in een schaaltje en laat de mais uitlekken.
  6. Nu ga je de taco’s beleggen. Smeer een wrap in met wat avocado en beleg vervolgens met de rode kool, mais en wat stukjes vis. Top af met wat chilisaus of sriracha en wat limoensap.
  7. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @studentjekookt!

Deel het recept