Ik heb zoveel cocktails gedronken op vakantie, dat ik ze tegenwoordig gewoon als ontbijt drink. Grapje natuurlijk! Deze pina colada overnight oats bevat ananas en kokos, net zoals een klassieke pina colada! Een lekkere en frisse combi die bij mij meteen tropische vibes oproept. Ze hem een avondje van tevoren in de koelkast en dan ben je de volgende ochtend meteen ready to go! Benieuwd naar het recept? Lees dan snel verder!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

5 minuten + nachtje (minimaal 4 uur) koelkast

Social

Studentjekookt
WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 40 gr havermout
  • 2 el kokoskwark
  • 75 ml amandelmelk
  • 5 gr chiazaad
  • 200 gr ananas(blokjes)
  • 2 el kokossnippers
  • optioneel: blauwe bessen en agavesiroop/honing
WAT MOET JE DOEN:
  1. Snijd de helft van de benodigde hoeveelheid ananas in blokjes.
  2. Doe de gesneden ananas samen met de havermout, het chiazaad, de amandelmelk en de kokosyoghurt in een afsluitbare pot. Schud/mix goed en zet minimaal 4 uur in de koelkast.
  3. Na 4 uur haal je de overnight oats uit de koeling. Snijd de overige ananas in blokjes en leg dit bovenop de overnight oats. Top af met de kokossnippers eventueel wat agavesiroop en blauwe bessen.
  4. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @studentjekookt!

Deel het recept

WAT HEB JE NODIG (1 pers.):
  • 40 gr havermout
  • 2 el kokoskwark
  • 75 ml amandelmelk
  • 5 gr chiazaad
  • 200 gr ananas(blokjes)
  • 2 el kokossnippers
  • optioneel: blauwe bessen en agavesiroop/honing
WAT MOET JE DOEN:
  1. Snijd de helft van de benodigde hoeveelheid ananas in blokjes.
  2. Doe de gesneden ananas samen met de havermout, het chiazaad, de amandelmelk en de kokosyoghurt in een afsluitbare pot. Schud/mix goed en zet minimaal 4 uur in de koelkast.
  3. Na 4 uur haal je de overnight oats uit de koeling. Snijd de overige ananas in blokjes en leg dit bovenop de overnight oats. Top af met de kokossnippers eventueel wat agavesiroop en blauwe bessen.
  4. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @studentjekookt!

Deel het recept