Mijn favoriete maaltijd van de dag is 100% zeker het ontbijt! Ik kan in de avond echt al uitkijken naar een lekker bakkie havermout of een stukje bananenbrood. Sinds een tijdje ben ik ook helemaal fan van chiapudding! De basis bestaat alleen uit amandelmelk en chiazaad, maar als je er fruit aan toevoegt krijgt het nog meer smaak én een prachtig kleurtje. Bij deze chiapudding maakte ik gebruik van diepvriesbosbessen. Lees je mee voor het recept?

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

15 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (2 pers.):
  • 250 ml amandelmelk
  • 6 flinke el chiazaad
  • 1 tl honing
  • handje diepvries bosbessen
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de bosbessen kort in een pannetje en doe ze vervolgens in de blender.
  2. Voeg ook de amandelmelk toe aan de bosbessen en blend het tot een gladde massa (staafmixer werkt ook prima).
  3. Doe het mengsel in een kom of afsluitbaar potje en roer de chiazaadjes en de honing erdoorheen.
  4. Schud het geheel goed door elkaar en zet het een nachtje in de koelkast.
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

WAT HEB JE NODIG (2 pers.):
  • 250 ml amandelmelk
  • 6 flinke el chiazaad
  • 1 tl honing
  • handje diepvries bosbessen
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de bosbessen kort in een pannetje en doe ze vervolgens in de blender.
  2. Voeg ook de amandelmelk toe aan de bosbessen en blend het tot een gladde massa (staafmixer werkt ook prima).
  3. Doe het mengsel in een kom of afsluitbaar potje en roer de chiazaadjes en de honing erdoorheen.
  4. Schud het geheel goed door elkaar en zet het een nachtje in de koelkast.
  5. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept