Over mij

Hallo daar! Welkom op mijn foodblog. Mijn naam is Elise, 25 jaar en woonachtig in het prachtige Nijmegen. Ik ben een taalkunstenaar die dol is op eten en foodfotografie. Ik ben mijn blog begonnen in mijn studententijd, maar na mijn bachelor Nederlands en master Communicatiewetenschap heb ik mijn studententijd definitief aan de wilgen gehangen. De naam Studentjekookt is inmiddels een heus begrip geworden in mijn omgeving, dus vandaar dat de naam gewoon gebleven is! Je bent immers nooit uitgeleerd! 😉 Als student kwam ik er al gauw achter dat er meer in het leven is dan alleen maar pastapesto en diepvriespizza’s en zo begon mijn culinaire carrière. Verse producten en kleurrijke groenten vormen de basis voor mijn gerechten. Er is voor iedereen wat wils: snelle happen, culinaire hoogstandjes, ontbijtjes, avondeten, vlees, vis en vega(n). Kijk lekker rond, doe inspiratie op en duik daarna de keuken in! EET SMAKELIJK!

Diensten

Foodfotografie

Een goede foto is het halve werk! Inmiddels heb ik zo’n zes jaar ervaring als foodblogger. Met mijn opgedane kennis en expertise weet ik precies wat wel en niet werkt op een foto. Een goede foodfoto vertelt een verhaal. Is het slechts een croissant of zie je een knus ontbijt voor twee? Is het slechts een glas wijn of zie je een gezellige borrel met geliefden? Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en dat leg ik graag voor je vast.

Receptontwikkeling

Op zoek naar creatieve recepten of naar een unieke manier om je product in een gerecht te verwerken? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Als receptontwikkelaar bedenk ik toegankelijke recepten voor iedereen. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk producten te gebruiken die bij elke supermarkt te koop zijn. Veel kleur en variatie zijn kenmerken die mijn stijl beschrijven, maar ik pas me ook graag aan aan jouw wensen. Ik ben bekend met verschillende diëten en kan hier uiteraard rekening mee houden bij het ontwikkelen van recepten.

Contact opnemen?

info@studentjekookt.nl
KvK: 81001150