Je bent vast en zeker bekend met de loaded fries, maar wat dacht je van deze loaded hummus voor op de borrelplank? Het ziet er niet alleen fantastisch uit, maar het is ook nog heerlijk van smaak. Kies je favoriete hummus en je favo toppings en je bent ready to go! Heel makkelijk glutenvrij, lactosevrij en vegan te maken en bovendien ook nog hartstikke voedzaam en gezond.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

5 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (1 schaaltje voor op de borrelplank):
  • 250 gr hummus naar keuze (zelf gekocht of zelf gemaakt)
  • 50 gr zwarte olijven
  • 50 gr groene olijven
  • 75 zongedroogde tomaat
  • 125 gr feta
  • paar cherrytomaten
  • 1 tl ras el hanout
  • verse peterselie
  • snuf zout en peper
  • olijfolie naar smaak
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verdeel de hummus op een bord.
  2. Snijd de olijven in plakjes en de zongedroogde tomaat in reepjes. Halveer de cherrytomaten. Verdeel alles over de hummus.
  3. Verbrokkel de feta erboven en top af met een snuf zout, de ras el hanout en verse peterselie.
  4. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept

Je bent vast en zeker bekend met de loaded fries, maar wat dacht je van deze loaded hummus voor op de borrelplank? Het ziet er niet alleen fantastisch uit, maar het is ook nog heerlijk van smaak. Kies je favoriete hummus en je favo toppings en je bent ready to go! Heel makkelijk glutenvrij, lactosevrij en vegan te maken en bovendien ook nog hartstikke voedzaam en gezond.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

5 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (1 schaaltje voor op de borrelplank):
  • 250 gr hummus naar keuze (zelf gekocht of zelf gemaakt)
  • 50 gr zwarte olijven
  • 50 gr groene olijven
  • 75 zongedroogde tomaat
  • 125 gr feta
  • paar cherrytomaten
  • 1 tl ras el hanout
  • verse peterselie
  • snuf zout en peper
  • olijfolie naar smaak
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verdeel de hummus op een bord.
  2. Snijd de olijven in plakjes en de zongedroogde tomaat in reepjes. Halveer de cherrytomaten. Verdeel alles over de hummus.
  3. Verbrokkel de feta erboven en top af met een snuf zout, de ras el hanout en verse peterselie.
  4. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @easyculi!

Deel het recept