Thuiswerklunch nummer 100000. Deze wil je proeven! Paprika’s gevuld met ei, kipreepjes en tomaat! Gezond, makkelijk, snel en lekker! Bovendien koolhydraatarm, lactosevrij en glutenvrij! Geschikt voor (bijna) iedereen dus. Bovendien bevat dit gerecht veel eiwitten door de eitjes en de kipreepjes. Daarom vult het erg goed. Kun je daarna vlammend het weekend in! 🙂

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

5 minuten + 25 min oven

Social

Studentjekookt
WAT HEB JE NODIG (2-4 pers):
  • 2 paprika’s
  • 4 eieren
  • 100 gr kipreepjes
  • cherrytomaatjes
  • peper en zout
  • optioneel: chiliflakes en versgehakte peterselie
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Snijd de paprika’s doormidden en verwijder de zaadlijsten. Leg ze op de bakplaat.
  3. Doe in elk van de vier paprikahelften wat kipreepjes en wat cherrytomaatjes. Bewaar nog een beetje van allebei.
  4. Voeg nu het ei toe aan elk van de paprikahelften en top af met nog wat extra kip en tomaat.
  5. Bestrooi alle paprika’s nu met wat peper en zout en zet ze in 25 minuten in de oven.
  6. Haal de paprika’s uit de oven en bestrooi met wat versgehakte peterselie en chiliflakes.
  7. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @studentjekookt!

Deel het recept

WAT HEB JE NODIG (2-4 pers.):
  • 2 paprika’s
  • 4 eieren
  • 100 gr kipreepjes
  • cherrytomaatjes
  • peper en zout
  • optioneel: chiliflakes en versgehakte peterselie
WAT MOET JE DOEN:
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Snijd de paprika’s doormidden en verwijder de zaadlijsten. Leg ze op de bakplaat.
  3. Doe in elk van de vier paprikahelften wat kipreepjes en wat cherrytomaatjes. Bewaar nog een beetje van allebei.
  4. Voeg nu het ei toe aan elk van de paprikahelften en top af met nog wat extra kip en tomaat.
  5. Bestrooi alle paprika’s nu met wat peper en zout en zet ze in 25 minuten in de oven.
  6. Haal de paprika’s uit de oven en bestrooi met wat versgehakte peterselie en chiliflakes.
  7. Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @studentjekookt!

Deel het recept