Strawberry chiapudding

Deze week zouden eigenlijk de vierdaagsefeesten zijn en de woensdag wordt dan elk jaar omgedoopt tot Roze Woensdag. Heel de stad kleurt roze en er wordt heerlijk gefeest. Dit jaar helaas geen vierdaagsefeesten, maar we houden de traditie van Roze Woensdag erin met deze strawberry chiapudding. Lekker als ontbijt, lunch of tussendoortje. De totale bereidingstijd is nog geen 5 minuten, want het enige wat je moet doen is de ingrediënten mixen en het dan een nachtje in de koelkast zetten. Benieuwd naar het recept? Lees dan snel verder!

WAT HEB JE NODIG (1 portie):
– 30 gr chiazaad
– 170 ml amandelmelk
– handje aardbeien uit diepvries

WAT MOET JE DOEN:
1 Mix de amandelmelk samen met de aardbeien in de blender tot een glad mengsel.
2 Doe het aardbei-amandelmelk mengsel in een afsluitbare pot en voeg de chiazaadjes toe. Roer goed door en zet 3 minuten in de koelkast.
3 Roer na 3 minuten nog een keer goed door en zet nu een hele nacht in de koelkast.
4 De volgende dag is je chiapudding klaar om te eten!
5 Eet smakelijk en vergeet je gerecht niet te delen in je Instastory met de tag @studentjekookt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *