Ga jij ook weer gourmetten met Pasen? Met deze heerlijke spiesjes heb je voor ieder wat wils! Ga je voor de vega met vegetarische balletjes en asperges, voor vis met de zalm met citroen of voor vlees met de kip yakitori met paprika? Allemaal ontzettend makkelijk en super lekker! Zo ben je verzekerd van een heerlijk paasdiner!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

15 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (4 spiesjes per stuk):

Vlees: kip yakitori met paprika

  • 100 gr kipfilet
  • 1 el ketjap
  • 1 rode puntpaprika
  • 2 el sojasaus
  • 1/2 tl fijngehakte gember
  • 1 teentje fijngehakte knoflook
  • 1 tl sesamzaadjes

Vis: zalm met citroen

  • 100 gr zalm met tuinkruiden
  • 1 citroen

Vega: vega balletjes met asperges

  • 8 vegetarische balletjes
  • 3 grote groene asperges
  • 1 tl knoflookpoeder
  • chiliflakes
WAT MOET JE DOEN:

Vlees: kip yakitori met paprika

  1. Snijd de kip in blokjes en mix met de ketjap, sojasaus, gember en knoflook.
  2. Snijd de puntpaprika in vierkantjes en rijg samen met de kip aan een stokje.
  3. Top af met sesamzaadjes en bak gaar op de bakplaat.

Vis: zalm met citroen

  1. Snijd de zalm in kleine blokjes en de citroenen in schijfjes en vervolgens in kwarten.
  2. Rijg om en om aan een stokje.
  3. Bak gaar op de bakplaat.

Vega: vega balletjes met asperges

  1. Snijd de asperges in hapklare stukjes en bestrooi rijkelijk met het knoflookpoeder en de chiliflakes.
  2. Rijg samen met de vega balletjes om en om aan een stokje.
  3. Bak gaar op de bakplaat.

Deel het recept

Ga jij ook weer gourmetten met Pasen? Met deze heerlijke spiesjes heb je voor ieder wat wils! Ga je voor de vega met vegetarische balletjes en asperges, voor vis met de zalm met citroen of voor vlees met de kip yakitori met paprika? Allemaal ontzettend makkelijk en super lekker! Zo ben je verzekerd van een heerlijk paasdiner!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

15 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (4 spiesjes per stuk):

Vlees: kip yakitori met paprika

  • 100 gr kipfilet
  • 1 el ketjap
  • 1 rode puntpaprika
  • 2 el sojasaus
  • 1/2 tl fijngehakte gember
  • 1 teentje fijngehakte knoflook
  • 1 tl sesamzaadjes

Vis: zalm met citroen

  • 100 gr zalm met tuinkruiden
  • 1 citroen

Vega: vega balletjes met asperges

  • 8 vegetarische balletjes
  • 3 grote groene asperges
  • 1 tl knoflookpoeder
  • chiliflakes
WAT MOET JE DOEN:

Vlees: kip yakitori met paprika

  1. Snijd de kip in blokjes en mix met de ketjap, sojasaus, gember en knoflook.
  2. Snijd de puntpaprika in vierkantjes en rijg samen met de kip aan een stokje.
  3. Top af met sesamzaadjes en bak gaar op de bakplaat.

Vis: zalm met citroen

  1. Snijd de zalm in kleine blokjes en de citroenen in schijfjes en vervolgens in kwarten.
  2. Rijg om en om aan een stokje.
  3. Bak gaar op de bakplaat.

Vega: vega balletjes met asperges

  1. Snijd de asperges in hapklare stukjes en bestrooi rijkelijk met het knoflookpoeder en de chiliflakes.
  2. Rijg samen met de vega balletjes om en om aan een stokje.
  3. Bak gaar op de bakplaat.

Deel het recept