Veel honger en weinig tijd/zin om te koken? Pasta, het meest studentikoze voedsel ever, is de uitkomst. Het is goedkoop, snel klaar en super lekker. Je kunt er eindeloos mee variëren en wie lust het nou niet? Vandaag niet zomaar een pasta, maar een spaghetti met gevulde puntpaprika. Heb je daar ook zin in? Lees dan snel verder!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

15 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (2 pers.):
  • 1 pak spaghetti
  • 300 gr rundergehakt
  • 600 gr Italiaanse roerbakmix
  • 1 puntpaprika
  • 400 ml passata (of zelfgemaakte pastasaus)
  • cherrytomaatjes
  • peper en zout
  • ui en knoflook
WAT MOET JE DOEN:
  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
  2. Snipper een ui en pers twee teentjes knoflook uit. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de knoflook en ui even aan.
  3. Voeg het gehakt toe aan de ui en knoflook en bak rul.
  4. Voeg de Italiaanse roerbakmix toe een het gehakt en bak even mee. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Snijd de puntpaprika in de lengte door de helft en verwijder de zaadlijsten.
  6. Voeg 2/3 van de passata toe aan het gehaktmengsel en roer goed door.
  7. Giet de spaghetti af en roer de overige passata door de spaghetti.
  8. Schep de spaghetti op een bord en leg de puntpaprika ernaast. Vul de puntpaprika met het gehaktmengsel.
  9. Garneer met cherrytomaatjes en eventueel pijnboompitjes en peterselie.
  10. Eet smakelijk!

Deel het recept

WAT HEB JE NODIG (2 pers.):
  • 1 pak spaghetti
  • 300 gr rundergehakt
  • 600 gr Italiaanse roerbakmix
  • 1 puntpaprika
  • 400 ml passata (of zelfgemaakte pastasaus)
  • cherrytomaatjes
  • peper en zout
  • ui en knoflook
WAT MOET JE DOEN:
  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
  2. Snipper een ui en pers twee teentjes knoflook uit. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de knoflook en ui even aan.
  3. Voeg het gehakt toe aan de ui en knoflook en bak rul.
  4. Voeg de Italiaanse roerbakmix toe een het gehakt en bak even mee. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Snijd de puntpaprika in de lengte door de helft en verwijder de zaadlijsten.
  6. Voeg 2/3 van de passata toe aan het gehaktmengsel en roer goed door.
  7. Giet de spaghetti af en roer de overige passata door de spaghetti.
  8. Schep de spaghetti op een bord en leg de puntpaprika ernaast. Vul de puntpaprika met het gehaktmengsel.
  9. Garneer met cherrytomaatjes en eventueel pijnboompitjes en peterselie.
  10. Eet smakelijk!

Deel het recept