Goedemorgen! Ik vond het na een lange radiostilte op mijn blog weer tijd voor een knaller van een recept. Aangezien vriendlief het liefst elke dag Aziatisch eet, besloot ik weer eens een wat nieuws te proberen met alle Oosterse ingrediënten die ik in het keukenkastje kon vinden. En met resultaat: een heerlijk en simpel gerecht met kip, mie en groenten. Ik heb het gerecht gisteren buiten op mijn balkon op kunnen eten, aangezien het zonnetje nog lekker scheen

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Moeilijkheid

Makkelijk

Bereidingstijd

25 minuten

Social

WAT HEB JE NODIG (1-2 pers.):
  • 1 kipfilet
  • 1 paprika
  • 1 courgette
  • 1 bakje taugé
  • 2 mienestjes
  • 3 el ketjap
  • 1 el honing
  • 1 el mosterd
  • peper en zout
  • ui en knoflook
WAT MOET JE DOEN:
  1. Breng een pannetje water aan de kook en kook hierin de mie beetgaar.
  2. Snijd de kipfilet in blokjes en marineer kort met de ketjap en de mosterd.
  3. Snijd de paprika, courgette, ui en knoflook en bak dit samen een paar minuten.
  4. Voeg de kipblokjes toe aan de groente en bak ze tot ze goudbruin zijn.
  5. Voeg de honing toe aan de kip en groente en laat nog een paar minuten sudderen.
  6. Schep alles op een diep bord en garneer met limoen en verse peterselie.

Deel het recept

WAT HEB JE NODIG (1-2 pers.):
  • 1 kipfilet
  • 1 paprika
  • 1 courgette
  • 1 bakje taugé
  • 2 mienestjes
  • 3 el ketjap
  • 1 el honing
  • 1 el mosterd
  • peper en zout
  • ui en knoflook
WAT MOET JE DOEN:
  1. Breng een pannetje water aan de kook en kook hierin de mie beetgaar.
  2. Snijd de kipfilet in blokjes en marineer kort met de ketjap en de mosterd.
  3. Snijd de paprika, courgette, ui en knoflook en bak dit samen een paar minuten.
  4. Voeg de kipblokjes toe aan de groente en bak ze tot ze goudbruin zijn.
  5. Voeg de honing toe aan de kip en groente en laat nog een paar minuten sudderen.
  6. Schep alles op een diep bord en garneer met limoen en verse peterselie.

Deel het recept